Death-of-Art wrote:
devilRed wrote:
o jebeš cof. svakog kog pitam koja mu je naj pjesma od cofa a da sluša cof reći će pjesmu Nymphetamine. jebiga napravili su dosta stvari, i proslavili su se, no jebeno me živciraju slinave curice, one koje sline za danijem. to nije ljubav prema glazbi nego prema jebenom pjevaču iz banda. da sviraju narodnjake ove bi oept i opet slinile za tim danijem. svejedno je.
al boli me. samo dajem svoje mišljenje.
da..a te curice koje sline za danijem stvarno imaju veze s tim kakvu oni glazbu stvaraju... klap klap...
a osim toga..blago tebi kad ti tlak diže onak kojih stotinjak tisuća anoreksičnih gotičarki kaj plaze za dani filthom...sigurno ti je zanimljivo u životu..
ne dižu mi tlak i nije ih stotinjak tisuća. već samo tri. jedna je slušala maidene pred mjesec dana, i zadnjih 5 godina bila je njihov skoro najveći fan. ne znam kaj ju je puklo da je kupila majcu i počela slušat cof. čak im je bila na koncu.
druga pak je u jednoj noći promijenila imidž i u glavi si zabrijala kako je čru gotičarka. a mala i je nekako anoreksična.
treća pak je slušala neki ac/dc, a ova druga ju je povukla, hm, samo postoji problem. ne zna dal da se odluči između vile valoa ili dani filtha.
onak, qrac.