Bloodshed wrote:
Slipknot....... paaaaaaa... slusao sam ih o do neke 2001-2002 bas kad sam nabavio IOW-U.. koji je jedan od naj boljih slipknot albuma, od tad vise ne.. .
naj drazi mi je Mate.Feed.Kill.Repeat jerr sam njega prvog dobijo neke 97...
sad... pa sad ih ne slusam, ali su mi dragi, i nabavio sam njihov DVD Disaterpieces koji je ekstra DVD na dva diska
vise bui volio da je corey taylor nastavio sa stone sour ali kad sam cuo i njihov novi cd.. blagi uzas, komercijala mrtva.. ne lice na sebe
joj kak se svi vole hvalit s tim ko je prije nabavio(a kladim se da do 2002. negdje nisu ni culi za njih )

ja sam ga nabavila 99 i to presnimljenog na nekoj kazeti

i zvuk je bio tak sugav da mi se svidjela samo jedna stvar zbog koje sam si onda otisla kupit slipknot-slipknot cd(bila sam mlada, nadobudna i nisam imala na sto trosit novce pa sam si kupovala cd-e jer sam jer mi se recimo svidla neka pjesma od nekog benda

)...i onda sam se odusevila...pa sam onda poslje nabavila iowu, tu sam se vec malo razocarala jer mi nisu bas sve pjesme bile dobre kao na prethodnom, a onda sve dalje ak sam preslusala jedamput dovoljno je jer sam totalno izgubila dojam o njima...kao da to nisu uopce oni... i tak...eto...sto reci...

a stone sour sam prvi put cula kad sam na headbanger's ball vidla spot za get inside pa sam prvo zabrijala da je to slipknot,frend me uvjeravo da nije,ja reko ak nije slipknot onda je ziher corey i na kraju vidis pise stone sour-get inside...pa je radio gugl pa smo tak skuzili da je to ipak on ,i da sam ja vidala vec stone sour po tv-u al nisam pojma imala i znala da tam pjeva corey iz slipknota-koji revelation je to bio!

e i onda mi je frend skino i stone sour pa am se odusevila kad sam vidla da corey fura kapu od tnbc