Moram priznat da se zaista povećava metal populacija i to baš ovom mlađom generacijom. Samo, imam osjećaj da ih većina krivo shvaća pojam metala. Metal je glazba, a ne duga kosa, kileri, naopačke križevi, crna obleka i šta ja znam. To su gluposti. To se može ubaciti pod neki "stil" koji obično dolazi uz metal, ali ako ga se ne pridržavaš, šta si ti lošiji od nekoga tko ima kosu metar dugu i fura 5 kila željeza na sebi? LMAO
Sve su to popratne stvari, koje nekome možda odgovaraju, a nekome ne. Možda nekome ispada kosa, pa zato što ima kratku kosu on nije metalac i nije dovoljno tr00, grim, necro, kita o' billa...?
Čovjek, bilo da slušao metal ili ne, treba sebe naći u nečemu. Ako ti odgovara crna boja, nosi crno, ako ti odgovara crvena, nosi crveno. Ako misliš da ti je duga kosa bolja od kratke, da ti bolje stoji, imaj dugu kosu, ako ti ispada kosa i ostat ćeš čelav, onda fala k da nećeš imati dugu kosu jer jednostavno iz nekih fizičkih i bioloških razloga ju ne možeš imati, barem ne prirodnim putem.
Smiješno mi je to da ljudi danas te pentragrame i naopačke križeve nose iz fore, a uopće nemaju pojma što bi to trebalo simbolizirati, ili u još ekstremnijem slučaju, kada idu van onda naopačke križ itd., a u nedjelju ujutro na misu u crkvu