Meni nema previse veze OMC s Borgirima. Osjeti se drukciji stih, jebiga, tu svu muziku pise Galder, a u Borgirima je ipak Mustis mali od muzike.
Nadaleko i nasiroko hvaljeni The Pagan Prosperity mi nije nista posebno od albuma. Cini se da sam previse ocekivao zbog toga koliko su ga hvalili. A i nisam ih toliko preslusavao da bih mogao izdvojiti neki album. Sto se tice Ill-natured-a, hehe, to su mozda htjeli sa Borgirima izdat split "Ill-natured Spiritual Black Dimensions" pa to nije proslo i svatko svoje ima izmislio.
Inace, znate da je Galder bio u norveskoj vojsci? Mislim, to je nesto ko ova vojna obaveza kod nas, sam kaj kod njih sam dodes tamo i pocnes vristati kak neces u vojsku i kazu ti "ok, nemoras". Citao sam u intervjuu jednom di je rekao kak je tam 90ih pun kurac tadasnjih metalaca izbjeglo vojsku da spasi cupu... A njega bolio kurac, on valjda bio nabrijan, zajebo i bend i sve, stavio sve u pauzu i otisao u vojsku...

I eto mu... ni dan danas nema kose.
Nego, da se vratim na temu, eto pred neki mjesec izasao novi album, Vermin, jel imao itko prilike to poslusat? Zvuci to? Uglavnom, vidio sam kaver artwork, i mogu reci da lijepo izgleda.

Radio ga isti covo ko onaj od Paradise Lost-a, s onim zenama s ledjima s bodljama.
http://www.seth-design.com. Eto, divite se.