| Author |
Message |
|
DreadLord
Addict
Joined: Thu Mar 03, 2005 10:50 pm Posts: 272 Location: Košnica puna meda
|
 Constantine
Jel neko gledo! film kad ovak gledaš nije ništ tak posebno al jebeno mi se svidio!pogotovo keanu kad cijelo vrijeme puši i sere nešt!
u svakom slučaju treba pogledat! toliko vrijedi definitivno
_________________ Svako jutro žlica meda da ti oko bolje gleda
|
| Wed Oct 19, 2005 9:46 pm |
|
 |
|
j3$u$_$@v3$
Soul Reaver
Joined: Mon Feb 07, 2005 5:12 pm Posts: 878 Location: Otherworld
|
meni se posebno svidio film. predobar je onak kad onu žensku drži pod vodom i onak kao bit će nešto i onda čekanje i utopi ju  :D:D
| Wed Oct 26, 2005 9:50 pm |
|
 |
|
Void
Addict
Joined: Mon Mar 20, 2006 1:14 am Posts: 326 Location: vortex abyss
|
film je zakoon!!! mislim, nema bas tolko akcije puno i zato valjda ljudi seru tolko po njemu, al je meni atmosfera odlicna i vizualno je stvarno na visokom nivou. gledao sam ga u prakticki praznom kinu i to je valjda jos doprinijelo dozivljaju. svida mi se rezija, odlicni su kadrovi, pakao je jebeno prikazan, keanu ima kul komentare i kul samostrel, a sotonu glumi lik koji daje izaeru iz icewinda glas. kud ces vise!! a ona scena kad onog lika na pocetku pokupi auto? to mi je PREJEBENO napravljeno. to mi je zapravo mozda i najbolji film raden po nekom stripu. bolji mi je paklenog decheca u svakom slucaju...
_________________ "Chaos applied to a grander scale of Terror,
to create an Eden in which the sinful would revel"
|
| Tue Mar 21, 2006 12:15 am |
|
 |
|
Mad_Duke
Soul Reaver
|
Filmek je oke za pogledat, ali nema u filmu niti jedan dobar razlog da bi ga pogledao opet. Par dobrih oku ugodnih efekta i to je to!
_________________ Kukastim krizom protiv komunizma!
|
| Tue Mar 21, 2006 1:06 am |
|
 |
|
Incognito
Soul Reaver
Joined: Sat Oct 29, 2005 11:47 am Posts: 12218 Location: ko bi to znao...
|
meni je film ok iako sam gledala kino rip doma na divxu  a helboj,od njega sam puno ocekivala i malo se razocarala... 
_________________ AAAAAAACHTUUUUUNG!!!
me: lik ima vokal zakurac...tehnicki sucka big time... al it works... mario: pa u tom i je stvar  nebi bilo kvlt da nije zakurac
|
| Tue Mar 21, 2006 10:19 am |
|
 |
|
Void
Addict
|
ma mislim, hellboy je ok, al malo mi je trzavo editan na nekim djelovima; u nekim "nabrijanim" scenama svi malo previse odugovlace i malo previse cekaju da bi napravili their move i onda splasne cijela akcija. al film ima dobru atmosferu. nazalost nisam citao strip, a u more comics mi je vise neugodno ulazit i ne izlazit pet sati  tak da se moram s tim zadovoljit... zivcira me rasputin.
|
| Tue Mar 21, 2006 4:44 pm |
|
 |
|
Incognito
Soul Reaver
|
ja u more comics udem gledat figure i gnjavit da mi nabave knjige iz 2nd edition d&d-a...a nisu oni điberi prodavaci bas ni nes posebno ljubazni... 
me: lik ima vokal zakurac...tehnicki sucka big time... al it works... mario: pa u tom i je stvar  nebi bilo kvlt da nije zakurac
|
| Tue Mar 21, 2006 4:46 pm |
|
 |
|
Void
Addict
|
ma daj, to su nekakvi half-undead. they reak of death and decay:). udes unutra i imas osjecaj da ce te onaj sijedi lupit lopatom po glavi, zakopat negdje ispod blagajne i resurectat kasnije da im mozes sluzit kao mindless zombie prodavac. uzas. samo da ti ne skoci za vrat kad vidi da izlazis a nisi nis kupio. to bi trebalo spalit. prvo uzet sve knjige i onda spalit
|
| Tue Mar 21, 2006 4:51 pm |
|
 |
|
Incognito
Soul Reaver
|
 ja tog sjedog zovem zatvorenik...tak mi izgleda...i bas to kak si reko,ko neki zombi  onda ima onaj neki glupi nerd i jedini koji donekle oce pomoc je onaj celavi kojem svako oko gleda na svoju stranu...bas idealna ekipica ne... 
|
| Tue Mar 21, 2006 4:55 pm |
|
 |
|
Void
Addict
|
imam osjecaj da onaj sijedi izade van iz tog shopa na sunce da bi se pretvorio u pepeo prije neg kaj bi doso do algoritma. zato oni i jesu tolko skuplji od algoritma, kad uopce nit ne znaju da postoji. al bi TOLKO htio imat sve one figurice  samo udem unutra i 
|
| Tue Mar 21, 2006 5:08 pm |
|
 |
|
Incognito
Soul Reaver
|
ma oni pojma nemaju ni kaj sve imaju nutra...dodem i pitam ih tam za neku knjigu il figuricu a oni me sam onako bljedo gledaju...nakon pet minuta sutnje i izmjenjivanja zbunjenih pogleda eventualno neki od njih kaze-neznam,ak imamo onda mora bit tamo negdje,odi pa trazi...wtf?pa tak mozes komotno ukrast a da oni ni neznaju da su to ikad imali tamo  kazem,jedino onaj celavi s cudnim ocima oce bit donekle usluzan...
|
| Tue Mar 21, 2006 5:12 pm |
|
 |
|
Void
Addict
|
al imaju svega stvarno unutra. vrijedi riskirat svoju dusu za to  . a nis, udes unutra, slozis pogled ko da ti zivot ovisi o toj figurici  i molis boga da lik nije gay 
|
| Wed Mar 22, 2006 2:04 pm |
|
 |
|
Vampyr
Soul Reaver
Joined: Mon Feb 07, 2005 12:04 am Posts: 2156 Location: Zagreb, Hrvatska
|
I onda vi prekinete srat o More Comicsu u topicu koji nije za to.
Sto se tice Constantine-a, meni je film jako ok.
Zanima me sam zas nisu zblajhali Keanu-a, jer je Constantine inace u stripu plavusa.
Strip se zove Hellblazer i radnja je smjestena u London, daklem, John Constantine je Britanac... tolko o amerikancima i njihovom gejizmu...
_________________ ------------Mir, Tolerancija, Istina-------------
----Pozdrav na Svim Vrhovima Trokuta-----
---------------Poštovanje Redu----------------
Svim Zainteresiranima: Pozdrav i Zdravlje
----------------------------------------------------
|
| Wed Mar 22, 2006 2:32 pm |
|
 |
|
Incognito
Soul Reaver
|
Void wrote: al imaju svega stvarno unutra. vrijedi riskirat svoju dusu za to  . a nis, udes unutra, slozis pogled ko da ti zivot ovisi o toj figurici  i molis boga da lik nije gay 
ali je,gej je...
al dobro...malo po malo i figurice se skupe...ja imam par viking spawnova i spawnica i jacka iz tnbc...i sad skupljam ostale iz tnbc...
a sto se tice constantina...da nespemamo  meni je fora kak su gabriela napravili da neizgleda ni ko musko ni ko zensko...jer andjeli zapravo jesu takvi...bespolci...
|
| Wed Mar 22, 2006 6:20 pm |
|
 |
|
Void
Addict
|
mislim da bi gabrielu/li bilo jako drago da to cuje  . mislim, zene inace vole kad ih ne razlikuju od muskaraca  . eh, konstatin. da je samo malo kulji ne bilo dobro. kuzis, zato mu nisu dali da bude blondi englez; bio bi prekulj za americko trziste  . mislim da je amerima sama cinjenica da se oni nisu sjetili takvog lika dovoljna sramota  . kud ces jos da je plav i alkos, ej...
|
| Wed Mar 22, 2006 11:00 pm |
|
 |
|