Grotesque wrote:
Unknown_Heroj wrote:
Power vokali su najkvalitetniji metal vokali, htjeli vi to ili ne. Visoko pjevanje i kričanje je meni daleko najdraži tip vokala. A vi i dalje slušajte blekere i budite "muškarčine".
P.S. Poweraši su povalili više ženskih nego što ćete ih vi srest na ulici.

lik slušaj sad ovo... kao broj jedan: poweraši nemaju visoke glasove kao tipa neki hevići koji stvaaarno imaju sposobnost visokog pjevanja (ripper npr.) koje i je kvalitetno, ali meni osobno recimo smeta. poweraši imaju bebaste i djetinjaste glasove koje može pjevat svaki čoek ko kad se krevelji. zvuče ko bebe i ko pičkice, a oponašaju neke fajtere i opake likove a izgledaju ogavnije od mene.
Čuj, to uopće nije istina. Poweraši i neki hevići koje spominješ imaju gotovo isti način pjevanja. Kiske i Dickinson npr. A da svaki čovjek može pjevat ko poweraši - e ne može. Ne misliš stvarno da SVI ljudi imaju takav raspon glasa?! Ma daj. Heavy i Power mogu kvalitetno izvest samo malobrojni - tj. oni koji imaju golem raspon i znaju kontrolirat svoj glas. Probaj poslušat nekog od svojih prijatelja pa vidi kako će to zvučat. Svirački poweraši su definitivno prejebeni, svi razvaljuju svoje intrumente. A to da se isfurafaju - možda i jesu, ali opet bi rađe sluša tekstove o livadama i zmajevima nego o kraljevstvu sotone i sodomiziranju.