All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: PROPAGANDA:Melkor Monuments MCD
PostPosted: Mon Sep 18, 2006 12:22 am 
Image


Nihilistic Elite Propaganda s ponosom predstavlja svoje premijerno izdanje- Mini album zagrebačkog black metal sastava Melkor, pod nazivom Monuments of Grief – Anthems for Armageddon. Okupljeni još 2002.godine bend je kroz konstantan rad i autorsko stvaranje u obliku serije demo izdanja te nekoliko kvalitetnih koncerata evoluirao zvuk od primitivnog i sirovog do jednog možemo to tako nazvati modernog i mračnog, uzimajući i neke sastavnice death metala te ambijentalni pristup. Ovo im je prvo profesionalno izdanje u karijeri i svojevrsna uvertira u prvi dugosvirajući album koji uskoro kreće u proces snimanja, koji će po samim riječima članova biti još mračniji i kompleksniji, zadržavajući neke stilske linije mini albuma. Monuments of Grief i na muzičkom i na tekstualnom planu prati koncept armagedona i smaka svijeta, u obliku 4 skladbe producirane od strane Usudovog bubnjara Branimira, koje zaokružuju i upotpunjuju njihovo poimanje današnjeg svijeta i fascinaciju smrću. Kako zvuči ovaj, ali i materijal sa nadolazećeg albuma možete provjeriti na nastupu sa Koldbrannom 15.10.u Zagrebu.

NEP records ima u planu ovo izdanje već više od pola godine, no realizacija je stalno odgađana zbog mnogih prepreka na putu. Album je dostupan u CD izdanju, sa profesionalnim tiskom, a booklet također sadrži tekstove pjesama. Može se nabaviti direktno od nas po jedinstvenoj cijeni od 30 kn. Potrebno je poslati poruku na našu email adresu, koja se nalazi ispod, s subjektom Melkor narudžba. U email korespodenciji možete saznati detalje o plaćanju i preuzimanju, no da olakšamo sebi i vama,u principu se ono odvija poštom. Također će se MCD moći naći u mnogim poznatijim underground mailorderima diljem svijeta, pa će zainteresirani izvan hrvatskih granica moći bez problema doći i do svoje kopije.

Preko nas ćete također u bliskoj budućnosti moći nabavite mnoge CD-e renomiranih izvođača ekstremne glazbe. Prvenstveno ćemo se orijentirati na kvalitetu a ne na kvantitetu, tako da će naša ponuda sadržavati po našim procjenama i ukusima samu kremu bendova sa black, death, doom i ambient scena. Cijene će također biti iznimno popularne za naše prilike. O detaljima uskoro, samo da najavim da nam uskoro dolazi The Stone «Magla» i Xasthur «Subliminal Genocide» u ekskluzivnoj distribuciji. Informacije glede distribucije uskoro ,a oni koji ih žele neposredno mogu poslati mail na našu adresu sa subjektom «dodaj» te će biti subscribe-ani na našu mailing listu.
Za sva pitanja i eventualne dogovore/suradnje slobodno nas kontaktirajte.

Vraith/NEP records
nepmafia@gmail.com
eliteterrorism@hi.t-com.hr


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Web design & development: Hawk Designs


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group