pa naravno DEICIDE da sam pozer i fejker, kuiš? sad sam se jako uvredio pa ču maknit svoj avatar pa ču si stavit mayhem da budem zliji od DEICIDEA bogarati. čoeče to zato što sam immortal fan? ha - ha. a ti nemoj meni kenjat koji imaš nick DEICIDE i pametuješ odma sa svojim mega ultra sposobnim znanjem, čoeče. o đizs. pa normalno da če čoek koji favorozira jednog srat po drugom a đizs. i kuiš kanial korps ti je smeće a deicide da negovorim. a tek immortal. haha
ček ček, sad sam tek skužio ono o immortal - pozeri.
o jebem ti boga glupog, pa immortal je jedan od RIJETKIH BENDOVA koji se ne furaju na neke kvazi sotonjare i neke evil wanabe metalce, oni su bili bend koji su imali svoj film, svoj zamišljeni svijet i boli ih kurac, a ti češ meni pričat o pozerstvu, ti sa nickom DEICIDE, pogle cover deicideovih albuma, čoeče, isus razaper na križ i izvađena mu utroba. isusa ti jebem i ti češ neš srat o pozerstvu. ma puj puj i fuj, znam da je ovo off - topic, ma... fuj fuj deicide. al da neispadne - immortal jesu fejkeri jer su blekeri i farbaj si lice korps pejintom, naravno, al opet deicide fuj

a đizs
i naravno da si fisher nabrijava neke stvari u glavu, pa de pogle ga kak se preserava na stejđu, tamo se isprsi i misli da je švarceneger, a vrat mu je veći od glave bogte jebo, i ono glavni je, bokte jebo corpsegrinder je glavni haha, a pjeva u kanibal korpsima ajmeee, idem sad ća si pustiti basila.