Hawk-Metal webzine
http://www.hawk-metal.org/forum/

Running Wild
http://www.hawk-metal.org/forum/viewtopic.php?f=20&t=57
Page 2 of 3

Author:  Isus [ Tue Jun 14, 2005 11:15 am ]
Post subject: 

Kad smo već kod toga vidio sam podjelu ( mislim na Metal-rules) gdje su Maidene stavili pod power. Obrazloženje brzina i snaga u njoihovim pjesmama. Po meni je to i obilježje Powera a ne sadašnje trklejanje o zmajevima, princezama, ivici i marici.

Author:  IronSon [ Tue Jun 14, 2005 6:47 pm ]
Post subject: 

a sad svast kateriziraju drugacije....
puno toga u kriterijima se promjenilo, nazalost puno ljudi gleda na to sta se mjenjaju stvari i puno vise bendova pocinje svirat zesce oblike..
mislim da sada ni jedan novi bend nece svirat stilom i tematikom koju ima running wild :(

Author:  Isus [ Wed Jun 22, 2005 3:13 pm ]
Post subject: 

Jasno da neće. Pa pogledaj si sam ameriku. Svi novi bandovi nemaju svirku i pjevanje neg sam deračinu. Rijetko koji band se odlučuje svirat Heavy, Thrash uopće ne a o Poweru da ne pričam.

Author:  IronSon [ Wed Jun 22, 2005 6:40 pm ]
Post subject: 

istina, neznam zast ameri teze nekoj brutali..
a sigurno ima sposobnih ljudi koji bi nest morli ali amerika i power bas ne idu skupa :(

Author:  Isus [ Thu Jun 23, 2005 10:41 am ]
Post subject: 

jer su brutalno glupi i jadni!
Drugačiej ih nemrem opista.
Frednica mi živi tam i svako malo mi s ejad aprek maila da joj je pun kurac onih idota tam.

Author:  Gigi [ Thu Jun 23, 2005 4:01 pm ]
Post subject: 

Inace ne slusam metal niti sam ga bas ni slusao, i cist sam bezveze zazujal ovdje sa pcekspertovog foruma i vidjeh running wild temu na forumu.
Isao sam sa kompicem do faksa sa autom(to je bilo tamo negdje oko 1mjeseca)i pusta on rw, tad nisam imao pojma o njima, svidjelo se to meni(melodicnost)i nazicam ga da mi ih posudi cist da malo cujem o cem se tu radi,oprala me neka znatizelja?Uglavno od kad mi ih je on posudio nis drugo ne slusam osim njih, to je vec negdje 5 mjeseci, momci su mi jebeni, mislim je se nekuzim previse u matal sheme ali oni meni jednostavno prebolesno zvuce+sto su im tekstovi(oni koji nisu gusarski)pozitivni,briju na dobre stvari!
E da skratim, najbolji njihov album mi je Black Hand Inn, najbolja stvar sa tog albuma hmm nema mi najbolje, ove cetiri su mi najbolje: soulless, fight the fire of hate, freewind rider i dragonmen!
Najbolja njihova stvar koju sam dosad cuo je Treasure Island, jednosatvo ta stavar je prebolesno odsirana pogotovo poslije 7 minute!!!
E josh nesto sto sam cuo prije nekih 2 tjedna,da su u ranim danima-poceci running wild-a brijali na neki sotonizam al su se brzo promjenili na pozitivne tekstove! :D

Author:  IronSon [ Sun Sep 25, 2005 2:15 pm ]
Post subject: 

Istina, na coverima od albuma im je uvijek bio krizic okrenut

Author:  Isus [ Sat Oct 08, 2005 2:41 am ]
Post subject: 

nisu oni nikad baš brijali na sotonizam. Detaljno sma se pozabavio s njima al su imali određenu kak oni to nazivaju Thrash Atheist Phase...

Author:  IronSon [ Sat Oct 08, 2005 10:28 am ]
Post subject: 

Puno bendova starog kova su dost eksperimentirali s tim krizevima itd...
Time su uveli nest inovativno, ali drago mi je da je running wild odbacio to i da su ono sto su danas :metalup:

Author:  Isus [ Tue Oct 18, 2005 1:49 pm ]
Post subject: 

Zanimljivo je što na Gates to Purgatory inače odlična stvar Soldiers of Hell zvuči GROZNO! Prdukcija prva dva albuma je za gulag.

Općetino su mi u odnosu na kasniej albume gdje su puno brži i energičniji na prva dva - tri albuma prespori i nekako preubijeni.

Zadnji album ouges en Vouge niej nešto ultra genijalno no ipak jedna solidan album.

Author:  saint [ Sun Nov 13, 2005 5:17 pm ]
Post subject: 

Ovaj bend mi je prilično dosadio u odnosu koliko sam ih prije znao slušat.
Malo im je sve na isti kalup. Prejeben mi je album Black Hand Inn, ostalo je kao cjelina loše IMO iako ima nekoliko odličnih pjesama s Pile Of Skulls, Under Jolly Roger, Rivalry (Ballad of William Kid :headbanger: )...

Uglavnom mogla bi se složiti odlična kompilacija Running Wilda, al mi se pojedinačno albumi kao cjelina uglavnom ne sviđaju. eto

Author:  Bishop [ Sat Nov 26, 2005 5:58 pm ]
Post subject: 

U pocetku mi je bend bio dobar, onak malo su mi na maidene furali, samo sto su bili vise power. Kasnije su mi postali jos bolji, pa sam si kupio live dvd koji je dosta dobar. E onda sam se toliko ohladio od Running Wilda da mi se neda ni jednu pjesmu poslusat, sve mi zvuce isto. I skuzio sam da imaju losu produkciju. Nisu losi sve u svemu, ali sam shvatio da inace ne volim bas njemacke bendove.

Author:  Isus [ Wed Nov 30, 2005 7:40 pm ]
Post subject: 

Produkcija posebice na novim albumima je bila očajna.
Prva dva su užasni i uz to su svirali malo pre ubijeno.

U određenu ruku su mi oni klasični izdanak njemačke škole.

Author:  btkiller [ Wed Feb 28, 2007 1:27 am ]
Post subject: 

[quote="saint"]Ovaj bend mi je prilično dosadio u odnosu koliko sam ih prije znao slušat.
Malo im je sve na isti kalup.



puno toga je na isti kalup ak bumo tak gledali

Author:  HAMMERFALL [ Sat Nov 10, 2007 1:26 pm ]
Post subject:  brate skini hammerfall,edguy ili lost horizon

Gigi wrote:
Inace ne slusam metal niti sam ga bas ni slusao, i cist sam bezveze zazujal ovdje sa pcekspertovog foruma i vidjeh running wild temu na forumu.
Isao sam sa kompicem do faksa sa autom(to je bilo tamo negdje oko 1mjeseca)i pusta on rw, tad nisam imao pojma o njima, svidjelo se to meni(melodicnost)i nazicam ga da mi ih posudi cist da malo cujem o cem se tu radi,oprala me neka znatizelja?Uglavno od kad mi ih je on posudio nis drugo ne slusam osim njih, to je vec negdje 5 mjeseci, momci su mi jebeni, mislim je se nekuzim previse u matal sheme ali oni meni jednostavno prebolesno zvuce+sto su im tekstovi(oni koji nisu gusarski)pozitivni,briju na dobre stvari!
E da skratim, najbolji njihov album mi je Black Hand Inn, najbolja stvar sa tog albuma hmm nema mi najbolje, ove cetiri su mi najbolje: soulless, fight the fire of hate, freewind rider i dragonmen!
Najbolja njihova stvar koju sam dosad cuo je Treasure Island, jednosatvo ta stavar je prebolesno odsirana pogotovo poslije 7 minute!!!
E josh nesto sto sam cuo prije nekih 2 tjedna,da su u ranim danima-poceci running wild-a brijali na neki sotonizam al su se brzo promjenili na pozitivne tekstove! :D

Page 2 of 3 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/