Hawk-Metal webzine
http://www.hawk-metal.org/forum/

Vader - The Art of War
http://www.hawk-metal.org/forum/viewtopic.php?f=14&t=3232
Page 1 of 1

Author:  Lord Samhain [ Tue Jul 17, 2007 10:45 pm ]
Post subject:  Vader - The Art of War

nakon ubojitog koncerta u Osjeku, prosto sam morao napraviti recenziju za ovaj fenomenalan bend , Vader .

nedugo nakon izdanka još jednog uspješnog albuma Beast , bend je i dalje nastavio sa radom, ovaj EP iako je kratak, tako je žestok da čete cijeli album staviti na komandu repeat, pun hyper blastova i nenormalnog riffavanja i vrlo solidnih uvoda uz kojih se diže atmosfera rata i destrukcije, kao što je sama tema ovog uradka .


1. Para Bellum 01:26 5/5

prvi uvod, kao upozorenje odmah dajem , oni koji su čuli theme od fima Terminator opaliti če ga deja - vu , ne govorim da je slično, naprotiv, ali atmosfera je tako perfektno stavljena ...

2. This Is the War 02:49 5/5

slična melodija kao na uvodu, ali naravno gitare su zamjenile instrumental, počinje jakim udarcima bunjevima koji prati ritam uvoda, nakon toga takva pržiona gitara, da če vas vratni mišiči moliti da pravite headbang
spot ove pjesme je također jako dobar, ako vas zanima imate ga na offical site .

3. Lead Us!!! 03:16 5/5

za razliku od predhodne pjesme , početak je više smireniji tj. tehinčki potkovan , kasnije slijedi grubi riff koji je pomalo jednoličan , ali prihvatljiv , dakako . ima jedan odličan dio u 1:47 di je riff vjerovatno najbolji u cijelom EP , vrlo močan .

4. Banners in the Wind 00:49 3.5/5

drugi uvod , ovaj više nekkao tužniji čak i smireniji od prošlog , kratak dosta , dobar , ali ipak daje ugođaj nedovršenog .

5. What Colour Is Your Blood 03:58 5/5

bez rasprave najduža i najviše složenija pjesma u ovom uradku . za razliku od ostalih pjesama , ova ne obiluje žestokim riffovima i blastovima , nego više tehinčkim riff dionicama , što ju čini najboljom ovdje , posebno u početku 2 min .

6. Death in Silence 02:10 4/5

ne vjerujte riječju Silence , jer ovdje ga nema , pod foru druge i treče pjesme , vrlo žestoka , ali nažalost kratka no i ovako zadovoljava , posebno sa dojmljivim uvodom .


recimo jedna loša stvar ovoga uradka to če nakon slušanja ovih ` samo ` 6 pjesama moliti čete za još .

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/