All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: The Flaming Lips
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 3:12 am 
Offline
Maradeur

Joined: Tue Jun 21, 2005 8:58 pm
Posts: 147
Location: Necromountain of Necrodeathmortem
Evo malo san ka kopa po cd-ima tražia nešto i naletia na njihov album Zaireeka.
Daklem, band je u početku svira neku vrstu napušen-san-i-ne-svira-mi-se-više-od-pet-tonova rocka jer nisu imali love za išta više. E onda postaju kvltni, počinju sa nekin pikfloydovskim koncertima samo sa još bizarnijim lutkama. Izdaju par albuma, potpisuju za homeboy braću warnere, dolaze na mtv (več vidin kako baren 80% vas prestaje čitat ovo čim ste vidili ono zloglasno mtv) i onda se počinju uništavat drogama, izdajualbum Clouds Taste Metallic a onda se bubnjaru dogodilo ruci isto šta i onom tipu u rekvijemu za snove. Ali se ovaj uspia izvuć bez amputacije. I sad ovdi negdi (pretpostavljan da san stiga do '97.) izlazi album Zaireeka, jedan od naj<ubaci sve šta ti padne napamet, pozitivno i negativno). Ka prvo album dolazi na 4 cd-a. Ka drugo album traje nešto više od 45 min. i svaki cd ima toliko muzike. E sad se vi pitate kako to . Eto, ekipa je bila prekvltna da bi napravila normalan stereo album pa su morali napravit jedan oktofonski koji se jedino može poslušat na 8 zvučnika (olitiga 4 stereo linije). Onda su se još malo drogirali pa im je palo napamet radit koncerte tako da skupe ekipu od 50-ak "visokoobrazovanih muzičara", svima daju jedan kazetofon kojemu se mogla mijenjat brzina playanja i neku kazetu. I onda bi svi lupili play i slušali ove iz banda koji im govore koliko brzo trebaju puštat kazetu, i to svakome pojedinačno. I onda bi to prodavali a debili ka ja kupovali jer bi očekivali muziku. Onda su se još malo drogirali pa snimili odličan Soft Bulletin pa su se još malo drogirali i tu negdje je bubnjar zaboravia da je bubnjar i umislia da svira sintić. I tako na turneji je nasta problem bubnjara oda su se još malo drogirali u došli na ideju da bubnjar bude video projekcija. I tako je za vrime koncerta bubnjeve svirala video projekcija. E onda su se još malo drogirali i skužili da im sva ta buka na koncertima oštečuje bubnjiće pa su publici dali slušalice.
Posli toga se piomalo normaliziraju, izdaju "Yoshimi Battles The Pink Robots" i tu mi se negdi gube. Navodno brzo izdaju novi album. Eto živi bili pa vidili.

Uglavnom, ako volite, blago rečeno, eksperimentalne bandove onda je ovaj band sve šta vam treba a ako volite slušat g00d ol' muziku onda ih zaobiđite.
I tako to, E!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Web design & development: Hawk Designs


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group